Λίγα λόγια για εμάς

Η OPTO HELLAS μέσα από την 25ετή εμπειρία της στον χώρο της οφθαλμολογίας, με συνεργασίες με όλους τους οφθαλμιάτρους της χώρας και έχοντας στο δυναμικό της στελέχη με πολύχρονη εμπειρία και κατάρτιση στην οπτική-οπτομετρία, δημιούργησε το νέο της κατάστημα Eyeφos.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Νοέμβριος 2022 - Η σύλληψη

Ο ιδρυτής της Eyefos έχει τη φλασιά της ιδέας: δημιουργία μιας εταιρείας που θα προσφέρει όχι μόνο γυαλιά, αλλά και μια εμπειρία οράσεως υψηλής ποιότητας.

Απρίλιος 2023 - Εγκατάσταση Κτηρίου

Ανοίγει το πρώτο κατάστημα Eyefos στην καρδιά της Κατερίνης, προσφέροντας μια μοναδική συλλογή γυαλιών οράσεως και ηλίου.

Σεπτέμβριος 2023 - Επέκταση στις Υπηρεσίες

Η Eyefos εισέρχεται στον κόσμο των διαγνωστικών ελέγχων

Δεκέμβριος 2023 - Στρατηγική Κατάκτηση Online:

Με την επέκταση του διαδικτύου, η Eyefos καθιερώνεται ως παγκόσμια παρουσία, προσφέροντας τη μοναδική εμπειρία Eyefos σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Ιανουάριος 2024 - Νέα ιστοσελίδα

Η Eyefos καλωσορίζει τη νέα χρονιά με φρέσκια ανανέωση! Καινοτόμος, εκλεπτυσμένη, και πιο φωτεινή από ποτέ, λανσάρει τη νέα της ιστοσελίδα για να δώσει σε εσάς, τους αγαπημένους μας πελάτες, μια ακόμα ενισχυμένη εμπειρία.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ

Egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat vestibulum. Eget gravida cum sociis natoque penatibus.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Μία ομάδα συμβούλων εκπαιδευμένων πώλησης, η οποία ανθρώπινα θα σας καθοδηγήσει να επιλέξετε το καλύτερο γυαλί οράσεως για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους